Citroen BX nejede do kopce,protože nemá palivo,ani řidiče PEPU! Ale řidičku velmi heezkou blondatou a chytrou si vysnil traktorista Miki. Vytáhnul klíčky od vozu C-Crosser, nastartoval kostitřas a vyrazil si vesele směrem ku PRAZE, ale cestou minul mladou srnku kterou nabral plastovým nárazníkem. Policista ukrytý v křoví vesele hýknul. Necháte mechanika pracovat? Počkám až vystydne. Hladový Miki okouněl podezřele po okolí. Zapálil si jointa a zhluboka dýchal. Zadeček červenající se chutné srnky nad naftovým hadrem zlehounka poklesl. Sakra, tuhne řiť. Vzal jsem sekeru a začal porcovat srnu na plátky. Protože je policista načapal při konzumaci zvěřinového guláše nevalné kvality, vytáhl píst z útrob svého žaludečního dvacetikomorového trakčníku a bez ostychu se začervenal, a koncem listopadu, během návštěvy papeže Benedikta, se zhroutil. Zesláblý a schizofrenní prosil o milost. Svalnatý policista byl připraven reagovat, ale jeho ego bylo pošramoceno otřesným zážitkem. "Podejte mi sakra papíry!" Miki naformátoval svůj velkokapacitní kolik, stáhnul gatě a počal čistit řiť. Vtom zazněl mobil tak naléhavě, že si přiskřípl nešťastně své p..apíry na hlavu. "Co mám dělat