Ja by som to tak negativne neriesil ... sraz ludi je o ludoch co maju radi citroeny a nie o jednom cloveku. Ak sraz organizuje drumy a nie magic tak v tom nevidim nic negativne naopak je to moznost kde sa mozu citroenaci stretnut a vymenit si osobne nazoru a poznatky. Magic na srazy aj tak nechodi tak preco sa nestretnut s ludmi co maju rovnaku vasen
Nechci moc polemizovat, ale jen několik poznámek -
1. Magic je uveden na stránkách CZ clubu jako oraganizátor srazu , a jistě i vůdce.
2. Nemohu se na sraz zaregistrovat na stránkách "cz" jelikož jsem na černé listině.. i když mám společnou vášeň vozy Citroen moje IP je blokována...
3. Moc nerozumím tomu, proč Drumy také nezorganizuje třeba sraz pod hlavičkou .eu - třeba na podzim, rád přijedu
4. Citroen-club.cz je jen o jednom člověku pod nickem Magic. Důvody mého tvrzení nejsou na veřejnou diskuzi, jelikož sentence Magica nejsou publikovatelné...Nicméně, kdo má rád rejpání v "hnoji" rád napíšu SZ..
Nechci brát organizátorům iluze ohledně clubu.cz a v žádném případě zrazovat od účasti na srazu v Pelhřimově. Jen jsem cítil potřebu se svobodně vyjádřit, jak je na těchto stránkách zvykem