Citroen BX nejede do kopce,protože nemá palivo,ani řidiče PEPU! Ale řidičku velmi heezkou blondatou a chytrou si vysnil traktorista Miki. Vytáhnul klíčky od vozu C-Crosser, nastartoval kostitřas a vyrazil si vesele směrem ku PRAZE, ale cestou minul mladou srnku kterou nabral plastovým nárazníkem. Policista ukrytý v křoví vesele hýknul. Necháte mechanika pracovat? Počkám až vystydne. Hladový Miki okouněl podezřele po okolí. Zapálil si jointa a zhluboka dýchal. Zadeček červenající se chutné srnky nad naftovým hadrem zlehounka poklesl. Sakra, tuhne řiť. Vzal jsem sekeru a začal porcovat srnu na plátky. Protože je policista načapal při konzumaci zvěřinového guláše nevalné kvality, vytáhl píst z útrob svého žaludečního dvacetikomorového trakčníku a bez ostychu se začervenal, a koncem listopadu, během návštěvy papeže Benedikta, se zhroutil. Zesláblý a schizofrenní prosil o milost. Svalnatý policista byl připraven reagovat, ale jeho ego bylo pošramoceno otřesným zážitkem. "Podejte mi sakra papíry!" Miki naformátoval svůj velkokapacitní kolík, stáhnul gatě a počal čistit řiť. Vtom zazněl mobil tak naléhavě, že si přiskřípl nešťastně své p..apíry na hlavu. "Co mám dělat soudruhu tajemníku"? bědoval sklesle. Polísmen vzal sekeru do vozu, neboť usoudil, že blázni ostrou zbraní můžou zemřít. Avšak Gerthruda Šílená, blondýna bujných vnadů, čeká v kostele na Mikiho. Co však netušili ani nečetli bylo naprosto bezprecedentní selhání všech berlingářů. Gertruda naskočila do Ferrari a vydala se stíhat Loeba. Nemohla dohonit nového Citroena C5, plakala jak ujížděl před rudým obhospodařovatelem jejích políček. Mezitím si Miki připravoval salát pro Karla, neboť